Najlepsze banki zdjęć Shutterstock DreamsTime Fotolia 123RF BigStockPhoto iStockPhoto YAY Micro
Rejestrując się w bankach zdjęć z powyższych linków wspierasz użytkowników forum stock-board.info. Dołącz do nas, a też będziesz mógł promować się w ten sposób! (więcej »)

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LuckyOliver kończy działalność!
2008-04-16, 11:08:05
RE: LuckyOliver kończy działalność!
no nie da się wypłacić. Można napisać do supportu aby przekonwertowali te świnie na talary i kupić foty za nie. Ale już w tej chwili widzę, że 80% wszystkich zdjęć poznikało z bazy (jak również z mojego portfolio)

bankizdjec.pl
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
2008-04-16, 11:16:00
I właśnie dlatego nie zawracam sobie głowy takimi stockami. Przy IS, SS i DT + SX i FT to już i tak za ciasno. Inni już raczej nie mają szans się przebić, chyba, że wymyślą coś naprawdę innowacyjnego w tym temacie.

iStockphoto|SprzedajZdjęcia
2008-04-16, 11:28:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-04-16 11:31:14 przez ajt.)
Na LO na forum już jest wątek na temat (nie)możliwości wypłacania małych kwot, można się podpiąć. Mi tam się uzbierało $168 przez te dwa lata. Nawet żałowałem, że nie wypłaciłem w zeszłym roku, jak dolar stał wyżej, ale jakbym tak zrobił, to teraz miałbym niewypłacalną końcówkę około $20, więc na jedno by wyszło...
Cóż, jedni powstają, inni upadają. Na starcie nie wiadomo, komu się uda. Jedyne ryzyko, to czas poświęcony na wysłanie fotek. Na LO akurat szło to błyskawicznie.
Co do znikających fotek, to chyba nie jest to celowe działanie (moje np. widać wszystkie). Raczej przejściowy efekt uboczny majstrowania w kodzie strony, pewnie w związku ze zmianami. Parę osób pisało np. że nie mogą kupować - zamiast pobierania zdjęcia pojawia się strona główna. Może to minie Smile

kalkulator kąta widzenia obiektywu
Radom na zdjęciach
2008-04-16, 11:53:44
czy to znaczy ze mam usunąć zdjęcia? chyba nie, bo i po co.

canon 400D+50mm /f1.8
SS
2008-04-16, 11:55:30
ajt napisał(a):Może to minie Smile

Za miesiac minie Icon_cheesygrin

victoo napisał(a):no nie da się wypłacić.
Napisalem to sarkastycznie. Mam w powazaniu co sie stanie z moimi 7 swinkami ... szkoda sie takimi pierdolami przejmowac.

Photo » sprzedaż zdjęć - zarabianie na zdjęciach - photolog - fotografie ślubne
Stock » ShutterStock - iStockPhoto - Sprawdź czy jesteś moim poleconym fotografem