Najlepsze banki zdjęć Shutterstock DreamsTime Fotolia 123RF BigStockPhoto iStockPhoto YAY Micro
Rejestrując się w bankach zdjęć z powyższych linków wspierasz użytkowników forum stock-board.info. Dołącz do nas, a też będziesz mógł promować się w ten sposób! (więcej »)

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[qer] Czy przejdą na ShutterStock ?
2008-10-15, 09:40:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-10-15 09:40:25 przez ajt.)
RE: [qer] Czy przejdą na ShutterStock ?
Medali też się mogą czepić, w końcu skąd inspektor ma wiedzieć, czy jakiś nieznany mu napis nie jest gdzieś tam zastrzeżoną nazwą itp. W takiej sytuacji często na wszelki wypadek odwalają Smile

kalkulator kąta widzenia obiektywu
Radom na zdjęciach
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
2008-10-15, 11:35:19
To ja też się popastwię Smile

1. poor lighting or shadows, WB may be incorrect
2. jak występlujesz te napisy, i logo na przycisku, to ok
3. focus, oni raczej nie lubią zdjęć z taką mała głębią ostrości. No i napis do usunięcia.
4. Low Commercial Value
5. Raczej ok, ale napisz w opisie jak się nazywają te kwiaty (to chyba margaritki)
6. zbluruj napisy na medalach i powinno być ok

reszta ok.

DreamsTime , IStockPhoto , ShutterStock , Fotolia
Znajdź wszystkie posty użytkownika
2008-10-15, 13:48:55
thx, a te kwiaty to chryzantemy Icon_razz. jak to na ang będzie? Icon_cheesygrin "chrysanthemum" ?
zaraz zapodam im fotki i zobaczymy jaki wynik. karty sobie daruję, dam portret. a z napisami będę walczył Smile.
2008-10-15, 14:37:43
(2008-10-15 13:48:55)qer napisał(a):  thx, a te kwiaty to chryzantemy Icon_razz. jak to na ang będzie? Icon_cheesygrin "chrysanthemum" ?
zaraz zapodam im fotki i zobaczymy jaki wynik. karty sobie daruję, dam portret. a z napisami będę walczył Smile.

Margaretka jest jednym z gatunków chryzantemy, tak samo jak rumianek. Dla mnie te wszystkie kwiaty są bardzo podobne i mam problem z podaniem odpowiedniej nazwy.

Powodzenia.

DreamsTime , IStockPhoto , ShutterStock , Fotolia
2008-10-15, 15:40:09
poszły, matko nie wiedziałem, że tyle pisania tam jest xD. a przy moim internecie ładowało sie bardzooooo długo.
zobaczymy co z tego wyjdzie Smile.
Odpowiedz 

Skocz do: